Nieuws!

Onderlinge wedstrijd en najaarsvergadering.

4 November 2022 najaars(koffie/thee)-bijeenkomst.

Wat gaan we doen, de begroting voor volgend jaar doornemen. En vanwege ziekte tijdens voorjaarsvergadering komt nu ook het financiële stuk ter bespreking. Verder willen wij graag weten wat jullie volgend jaar met en voor de club willen gaan doen.

Onderlinge wedstrijd 26 november 2022.

Geef je op voor onze altijd gezellige onderlinge wedstrijd. De wedstrijd waarbij iedereen in de prijzen valt.

Wat gaan we nog meer doen?

Dat vragen wij vooral ook aan jullie, de leden. Kom met ideeën!

In elk geval staat op de agenda, de buitenrit. Altijd gezellig!
In de planning ook nog de demo lange lijnen, les effectief longeren, bezoek aan Indoor Friesland.
We willen graag weer een clinic (serie van ongeveer vier lessen) organiseren, van wie dat willen we graag met jullie bespreken.
In het najaar ons PSV Ypeyruiters koffiemoment, dan willen we graag met jullie de planning voor het komende jaar doornemen.

Graag tot ziens bij onze activiteiten.

Geslaagde ledenmiddag juni 2022.

Met fantastisch mooi weer en onder het genot van wat lekkers en drinken hebben wij allemaal genoten van een geweldig programma aangeboden door de club.
Allereerst een demo Working Equitation gegeven door Hester Bisschot en Marco Boavista. Prachtig opgezet en op een hele leuke manier (interactief) een demonstratie. Met als afsluiter een parcours op tijd waarbij we ondersteund door een lekker muziekje vooral veel en luid mochten aanmoedigen. Dat viel nog niet mee want je stond echt met open mond te kijken.
Daarna mochten twee leden met hun paard een les volgen, ook super om naar te kijken.
De middag werd afgesloten door een vervolg op een eerder al eens gegeven ruiterfit programma waarin we nu iets verder werden meegenomen in ook een stukje mentaal ruiterfit zijn

Het was weer erg gezellig bij PSV Ypeyruiters.

2020

Gelukkig hebben wij toch nog een leuke en succesvolle activiteit (clinic proefgericht rijden) kunnen organiseren in dit jaar en hebben we ook nog wat mooie activiteiten op de agenda staan.

We hebben dit jaar ivm Covid 19 de voorjaarsledenvergadering moeten uitstellen en die is nu gepland op zaterdagochtend 10 oktober met aansluitend een leerzame clinic. Ook organiseren we nog een vervolg hierop zodat leden met eigen paard/pony mee kunnen doen. Op de ledenvergadering zullen we met ons allen weer een aantal activiteiten plannen. Zoals de onderlinge wedstrijd en clinics.

Voor in de agenda.

We zijn weer druk geweest met het plannen van activiteiten.

Zo zijn er de lessen in de maanden juli, augustus en september. En op 7 september 2019 staat het uitje naar Ameland gepland, een hele dag met mogelijkheid om het eiland te verkennen op de fiets en ‘s middags met fijne paarden en goede begeleiding richting het strand (twee groepen zijn mogelijk, ervaren rijders gaan het strand op de anderen rijden dan in de duinen). 12 Oktober hebben we onze onderlinge wedstrijd, een beetje eerder in het seizoen dan andere jaren maar dat heeft een goede reden. Want op 23 november gaan we vieren dat we 85 jaar bestaan.