Nieuws!

2020

Gelukkig hebben wij toch nog een leuke en succesvolle activiteit (clinic proefgericht rijden) kunnen organiseren in dit jaar en hebben we ook nog wat mooie activiteiten op de agenda staan.

We hebben dit jaar ivm Covid 19 de voorjaarsledenvergadering moeten uitstellen en die is nu gepland op zaterdagochtend 10 oktober met aansluitend een leerzame clinic. Ook organiseren we nog een vervolg hierop zodat leden met eigen paard/pony mee kunnen doen. Op de ledenvergadering zullen we met ons allen weer een aantal activiteiten plannen. Zoals de onderlinge wedstrijd en clinics.

Voor in de agenda.

We zijn weer druk geweest met het plannen van activiteiten.

Zo zijn er de lessen in de maanden juli, augustus en september. En op 7 september 2019 staat het uitje naar Ameland gepland, een hele dag met mogelijkheid om het eiland te verkennen op de fiets en ‘s middags met fijne paarden en goede begeleiding richting het strand (twee groepen zijn mogelijk, ervaren rijders gaan het strand op de anderen rijden dan in de duinen). 12 Oktober hebben we onze onderlinge wedstrijd, een beetje eerder in het seizoen dan andere jaren maar dat heeft een goede reden. Want op 23 november gaan we vieren dat we 85 jaar bestaan.

Activiteiten in de maanden november en december 2016

Geef je op voor onze (altijd gezellige) onderlinge wedstrijd op 12 november in de manege van de familie Bosgra. We hebben weer een erg leuk (officieel) jurylid (KNHS) en zoals altijd zijn er weer aantrekkelijke prijzen te winnen.

Op 18 november is er weer de najaarsvergadering van PSV Ypeyruiters. Dan maken we o.a. plannen voor 2017, kijken we terug op het afgelopen jaar, kortom zitten we heel gezellig onder het genot van koffie/thee en wat lekkers. We zien jullie graag op de vergadering.

3 December is er de flexchair dag. We hebben nog ruimte voor 3 leden, dus geef je nog op. Het belooft een leerzame dag te worden.