De vereniging

Ieder jaar is weer anders! Dit jaar om weer gezellig bij elkaar te komen na een heftige tijd hebben wij een ledendag georganiseerd (zie ook bij nieuws).
Steeds terugkerende zaken zijn de instructie, de activiteiten en de Algemene Leden Vergaderingen met het informele deel na de pauze.
pasdesdeux_thumb
In overleg met de leden (hiervoor worden de Algemene ledenvergaderingen benut) worden er ook nog veel andere activiteiten georganiseerd. Zo hebben we in het najaar van 2016 een zeer geslaagde dag gehad met eerst een sessie op de flexchair en daarna op eigen paard/pony voelen wat op de flexchair naar voren kwam. In mei 2017 hebben we een onderlinge wedstrijd met bespreking van de proef direct na het rijden (door het KNHS-jurylid).

Na jarenlang een clubblad te hebben uitgebracht zijn we nu bezig om te kijken hoe we dit het beste kunnen gaan doen, een nieuwsbrief o.i.d..

Net als vele Verenigingen doen de Ypeyruiters ook mee aan de Grote Clubactie.¬†Algemene Leden Vergaderingen vinden volgens de statuten plaats, maar zijn in de praktijk gezellige en informatieve bijeenkomsten.¬†Vooral de voorjaarsvergadering is een hele happening; met de uitreiking van de clubbeker en de gezellige activiteit na de vergadering (welke varieert van informatie avond een dierenarts op bezoek, bingo (met fantastische prijzen) ….. Alles kan gebeuren, dus laat je verrassen!)